Campingpasset

For at få adgang til de klassificerede danske campingpladser skal du have et gyldigt campingpas, kaldet Camping Key Europe. Kortet er udformet som et flerårigt plastickort, præget med navn, adresse, og fødselsdato og pasnummer/ID-nummer for udlændinge uden for den nordiske pasunion. Disse data er også indlæst på magnetstriben på kortets bagside, så det bliver lettere at checke ind på pladsen.

Campingpasset kan købes på den første campingplads, du kommer til, på de lokale turistbureauer og hos Dansk Camping Union.

Camping Key Europe
Campingpasset gælder i hele Europa og koster DKK 110. Campingpasset dækker både enlige og par med hjemmeboende børn under 18 år (samme bopælsadresse).

Transitpas
Til en enkelt overnatning kan du købe et transitpas på campingpladsen. Det koster DKK 35. Transitpas gælder kun i Danmark.

Det internationale camping card
kan anvendes både i Danmark og i udlandet. Internationalt Camping Card udstedes i hjemlandet af en organisation, der er medlem af en af de internationale organisationer, FICC, FIA eller AIT.

Grupper
Grupper betaler også DKK 110 for deres campingpas, som omfatter mindst 5 og højst 11 personer, der rejser sammen. Gruppens leder skal være mindst 18 år og for at være gyldigt skal passet være ledsaget af en navneliste med samtlige deltagere.

Grovere overtrædelser af campingpladsens ordensreglement kan medføre inddragelse af campingpasset.

Order online

Du kan læse mere om campingpasset på Campingrådets hjemmeside, hvorfra du også kan købe passet.

image_campingpas.gif